FAQ

I allmänhet

Vem är vi?

Företaget ägs av Lotte och Kasper som är mor och son. Vi driver företaget till vardags från den lilla hamnstaden Glyngøre. Verksamheten är genuint danskt företagande, där vi gör allt för att du ska få den bästa servicen och de bästa produkterna.

Hur använder jag produkter från Yuaia Haircare?

Användningsinstruktioner ges för varje produkt. Dessa hittar du på den önskade prudukten under fliken "Vägledning".

Vad ska jag göra när jag använder hårvitaminer?

Först och främst är det viktigt att du tar hand om ditt hår. Se till att du inte använder för mycket styling och värmebehandling. Använd gärna både schampo och balsam, eventuellt en av våra hårkurer. Det är väldigt svårt att se de fulla fördelarna med vitaminerna om du inte tar hand om ditt hår. Därför rekommenderar vi detta för att du ska få det bästa resultatet.

Vem kan använda hårvitaminer?

Hårvitaminer kan användas av alla som vill ha friskare och starkare hår. Om du tar något annat läkemedel, eller om du är gravid, ammar eller är under 11 år bör du rådfråga din läkare före användning. Vi rekommenderar även att använda andra vitamintillskott, men överkonsumera inte hårvitaminer eftersom stora mängder fettlösliga vitaminer som A, D, E och K kan utlösa milda biverkningar.

Hur länge behöver jag använda hårvitaminer för att uppnå ett resultat?

Vi rekommenderar att du tar 3 månaders konsumtion för att se en full effekt av vitaminerna. Sedan kan man fortsätta ta efter det för att bibehålla hårväxten.

Kan jag ta hårvitaminer när jag är gravid eller ammar?

Hårvitaminerna innehåller inga ingredienser som inte rekommenderas under graviditet eller amning. Som med alla livsmedel och kosttillskott rekommenderar vi dock att du rådfrågar din läkare före användning.

När ska jag använda hårvitaminer?

Vi rekommenderar att du tar den rekommenderade dagliga dosen (2 st) samtidigt. Det gör det lättare att komma ihåg och se till att du får i dig vitaminerna och mineralerna. Det är ingen skillnad när på dagen du tar dem. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

Vad händer om jag slutar använda hårvitaminer?

Du kan alltid välja att sluta använda hårvitaminer, men vi kan då inte garantera ett fortsatt resultat, eftersom hårväxt är en pågående process.

Hur snabbt kommer mitt hår att växa när jag använder hårvitaminer?

Resultaten kommer att variera från person till person. Vissa kommer att uppleva effekt redan efter 1 månads konsumtion, andra kommer att uppleva det först efter 3 månader. Kroppen måste ofta vänja sig till den nya mängden vitaminer och mineraler. De flesta kunder upplever en positiv effekt efter ca 3 månaders konsumtion, vilket vi också rekommenderar.

Kan jag ta andra kosttillskott med hårvitaminer?

Detta beror mycket på vilka kosttillskott du använder. Du kan till exempel fortfarande ta fiskoljor eller magnesium utan problem. Vi rekommenderar dock att du inte använder multivitaminer när du använder hårvitaminer. Eftersom man kan få en överdos av vissa fettlösliga vitaminer, vilket kan ge milda biverkningar. Om du är osäker rekommenderar vi alltid att du rådfrågar din egen läkare.

Finns det några biverkningar av att använda hårvitaminer?

Hårvitaminer är ett kosttillskott utan konstgjorda smak- och färgämnen. Det finns inga kända biverkningar av att använda Hårvitaminer förutom att du får ett läckert, friskt och långt hår. Hårvitaminer är dessutom veganskt och fri från gluten och laktos. Vi rekommenderar dock att du alltid kontrollerar innehållsförteckningen för att se om det finns några ingredienser du inte tål och är allergisk mot.

Kommer hårvitaminer att påverka andra kroppshår?

Hårvitaminer-ingredienserna är noggrant utvalda så att de stödjer tillväxten av ditt huvudhår och inte andra kroppshår. Ditt kroppshår bestäms till övervägande del av gener och hormoner. Därför kommer våra kosttillskott inte ge dig mer hår än där det är genetiskt och hormonellt betingat. Ett fåtal upplever något kraftigare hår på andra ställen på kroppen. Det kommer dock främst att vara på huvudet du kommer att uppleva skillnad. Hårvitaminer innehåller förutom för hår även vitaminer och mineraler som stärker dina naglar.

Min order

Hvem leverer min ordre?Vem levererar min beställning?

Vi använder Bring och Instabox för våra leveranser. När du väljer leveranstyp vid beställning godkänner du även fraktbolagets krav och villkor för pakethantering. Läs mer om dessa på fraktbolagens egna hemsidor. Vi erbjuder leverans till Bring och Instabox Pakkeshop och Bring och Instabox hemleverans. Vid köp för 499 kr eller mer erbjuder vi fri leverans med postombud.

Vad är din returpolicy?

Vi erbjuder dig 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du från och med leveransdatum kan ångra ditt köp och skicka tillbaka ditt paket, men bara om prudukterna är oöppnade och oanvända. Vid retur återbetalas inte eventuella leveranskostnader.

Vilka betalningsalternativ har ni?

Hos oss kan du använda följande betalningsalternativ: Klarna, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro genom Klarna

Hur vet jag att min beställning har behandlats?

Din beställning har behandlats korrekt så snart du får en orderbekräftelse. Orderbekräftelsen innehåller ditt ordernummer samt dina kontaktuppgifter. Den kommer att skickas till den e-postadress du angav vid beställningen. Om du inte får din orderbekräftelse inom en kort tid efter beställning, kontrollera din skräppost, spamfilter eller din mapp för oönskad post, annonser eller kampanjer. Här kan orderbekräftelsen finnas. Kan du fortfarande inte hitta orderbekräftelsen? Vänligen kontakta Lotte på mail eller på telefon +45 27229006. Här måste du komma ihåg att ange ditt namn, e-post och telefonnummer. Det kan ofta hända att det blir ett skrivfel eller något annat som gör att orderbekräftelsen inte kunde skickas. Här är Lotte alltid redo att hjälpa dig.

Kan jag göra ändringar i min beställning när den har gått igenom?

Om du vill ändra din beställning måste du kontakta Lotte så snart som möjligt på mail eller på telefon +45 27229006. Om paketet redan är skickat kan vi tyvärr inte ändra på beställningen. Om du är tveksam, kontakta slutligen Lotte så hittar vi en bra lösning

När tar vi ut pengarna?

Pengarna kommer att dras från ditt konto när dina varor har skickats. När detta händer får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer och en spårningslänk där du kan hitta all information om ditt paket.