Varför handla hos oss?

Vi är en familjeägd webbshop som drivs av mor, son och svärdotter från den lilla hamnstaden Glyngøre i Danmark. Vi har arbetat i skönhetsbranschen i nästan 3 år, där vi tidigare drev webshopen Skiin.dk. Vi har nu valt att utveckla våra egna produkter som vi kan stå bakom och är passionerade nördar inom. Vi är 100% entreprenörskap med en brinnande passion för det vi gör. Vi gör en liten dans varje gång en order kommer in. Hos oss får du uppmärksam support, där vi säkerställer att du får bästa möjliga service.

Här är de främsta anledningarna till att handla hos oss:

Vi strävar alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för dig som kund. Våra många ⭐⭐⭐⭐⭐ stjärnrecensioner, E-märket och tusentals lojala följare på sociala medier tar vi som ett tecken på att vi gör något rätt. Vi hoppas att du vill göra oss sällskap 😍

  • Entreprenörskap

  • 30 dagars nöjdhetsgaranti

  • 1-3 dagars leverans

Teamet bakom

Vårt företag består av Lotte och Kasper, samt Kaspers flickvän Nanna. Vi jobbar hårt varje dag för att du ska få den bästa upplevelsen hos oss.

Vi älskar hår! Genom vår egen erfarenhet har vi utvecklat några fantastiska produkter som tar din hårvård till nästa nivå. Produkterna har genomgått en omfattande serie tester internt, så vi kan stå 100% bakom produkterna. Vårt sortiment utvecklas ständigt och vi lägger hela tiden till nya produkter som kan ge dig bästa möjliga hårvård både inifrån och ut.

Genom många års erfarenhet har vi sett många bra och dåliga hårvårdsprodukter. Vi har aldrig riktigt trott att det fanns något som var riktigt bra. Därför bestämde vi oss för att göra våra egna, där vi har full kontroll över produkterna. Det innebär att vi kan erbjuda hårvårdsprodukter av bästa kvalitet. Den vackra designen på våra produkter gör också att de inte behöver gömmas undan.

Vår inställning till hårvård är att du måste ha både inre och yttre hårvård för att ditt hår ska bli riktigt friskt och starkt. Det är därför vi på Yuaia Haircare alltid tar fram nya hårvårdsprodukter som kan förbättra din hårvård.

Vår historia

Vi startade 2020 när Kasper och Lotte började sälja våra populära hårvitaminer. Sedan dess har saker och ting tagit fart och Kaspers flickvän Nanna har anslutit sig till företaget. Vi har utökat sortimentet med många fler produkter och skapar ständigt nya innovativa produkter. År 2022 var det Sveriges tur att få uppleva våra fantastiska produkter och första gången vi sålde våra produkter internationellt. Idag säljer vi internationellt till många olika länder via www.yuaiahaircare.com

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver du vägledning? Då kan du alltid skriva till oss på info@yuaiahaircare.se eller eller ringa vår kundtjänst på +45 42233986.

Lotte

Nanna

Kasper