OM OSS

Varför handla hos oss?

Vi är en familjeägd och driven webbshop gjord av mor, son och svärdotter från Danmark. Vi har arbetat inom skönhetsbranschen i snart 3 år, där vi tidigare har drivit webbshoppen Skiin.dk. Vi har nu valt att utveckla våra egna produkter som vi kan stå bakom och är passionerade nördar inom. Vi är 100 % danskt företagande med en brinnande passion för det vi gör. Vi dansar en liten dans varje gång en beställning tickar in. Hos oss får du närvarande support, där vi säkerställer dig den bästa möjliga service.

Här får du de goda anledningarna att handla hos oss:

Vi strävar alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för dig som kund. Vi tar våra många ⭐⭐⭐⭐⭐-stjärnrecensioner på Trustpilot, E-varumärket och tusentals lojala följare på sociala medier som ett uttryck för att vi gör något rätt.
Vi hoppas att du vill vara med 😍

Skandinavisk företagande

Nöjdhetsgaranti

1-3 dagars leverans

Teamet bakom

Teamet består av Lotte och Kasper, samt Kaspers flickvän Nanna. Vi jobbar hårt varje dag för att du ska få den bästa upplevelsen.


Vi älskar hår! Genom vår egen erfarenhet har vi tagit fram några fantastiska produkter som tar din hårvård till nästa nivå. Produkterna har genomgått en omfattande serie tester på oss ​​själva, så vi kan stå 100% bakom produkterna. Vårt sortiment utvecklas hela tiden, vi tillför hela tiden produkter som kan ge dig bästa möjliga hårvård både inifrån och ut.

Genom många års erfarenhet har vi sett många bra och dåliga hårvårdsprodukter. Vi trodde aldrig riktigt att det fanns något riktigt bra. Därför valde vi att göra våra egna, där vi har fullständig kontroll över produkterna.

Det gör att vi kan erbjuda hårvårdsprodukter av bästa kvalitet. Den vackra designen på våra produkter gör också att de inte behöver gömmas undan.
Vår inställning till hårvård är att du behöver ha både den inre och yttre hårvården i ordning innan ditt hår verkligen kan bli friskt och starkt. Därför har vi ständigt nya hårvårdsprodukter på väg som kan förbättra din hårvård.

Möt oss här

Lotte

Mail: lotte@yuaiahaircare.dk

Nanna

Mail: nanna@yuaiahaircare.dk

Kasper

Mail: kasper@yuaiahaircare.dk

Kontakta oss här:

Har du frågor? Kan du alltid skriva till oss på info@yuaiahaircare.se eller ringa vår kundtjänst på +45 42233986.