Bli återförsäljare av Yuaia Haircare produkter

Som en del av Yuaia Haircare-familjen får du tillgång till en rad premiumprodukter som är kända för sin effektivitet och höga kvalitet. Vårt sortiment innehåller allt från schampon, vårdande hårmasker till hårborstar, alla utformade för att ge användarna ett friskare och mer livfullt hår.

Fördelar med att bli Yuaia-återförsäljare

Kvalitetsprodukter

Vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet som har testats och godkänts för att ge bästa resultat.

Starkt brand

Som återförsäljare kommer du att förknippas med ett väletablerat varumärke som är känt för sin kvalitet och nöjda kunder.

Support och samarbete

Vi är redo att stödja dig i din affärsresa med personligt stöd och vägledning för att säkerställa att du lyckas som återförsäljare.

Hur man blir återförsäljare

Att bli återförsäljare för Yuaia Haircare är en enkel och okomplicerad process. Här är de grundläggande stegen du behöver följa:

  1. Fyll i ansökningsformuläret: Börja med att fylla i vårt ansökningsformulär online med de uppgifter som krävs.
  2. Granskning av ansökan: När vi har fått din ansökan kommer vårt team att granska den för att säkerställa en bra matchning.
  3. Välkomstpaket och utbildning: När din ansökan har godkänts får du ett välkomstpaket med all information och vägledning som du behöver för att komma igång.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Yuaia Haircare-familjen och arbeta tillsammans med dig för att erbjuda de bästa hårvårdsprodukterna till ännu fler kunder.

Du kan också alltid skriva till oss här: info@yuaiahaircare.se så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Om Yuaia

Vi är en familjeägd webbshop som drivs av mor, son och svärdotter från den lilla hamnstaden Glyngøre i Danmark. Vi har arbetat i skönhetsbranschen i nästan 3 år, där vi tidigare drev webshopen Skiin.dk. Vi har nu valt att utveckla våra egna produkter som vi kan stå bakom och är passionerade nördar inom. Vi är 100% danskt entreprenörskap med en brinnande passion för det vi gör. Vi gör en liten dans varje gång en order kommer in. Hos oss får du uppmärksam support, där vi säkerställer att du får bästa möjliga service.