30 dagars nöjdhetsgaranti

Är du inte nöjd?

Vår största önskan är att hjälpa dig att få det hår du drömmer om. Vi tror på våra produkter och är stolta över deras kvalitet. Om du inte är nöjd med din upplevelse av våra produkter erbjuder vi en 30-dagars nöjdhetsgaranti. Det innebär att om du till exempel inte gillar smaken av våra hårvitaminer, inte gillar lukten av ett schampo eller helt enkelt inte tycker att produkten lever upp till dina förväntningar, ger vi dig full återbetalning (exklusive leveranskostnader på 69 DKK om du har fått fri frakt).

 

Här är vad du behöver göra

 • Skriv ut och fyll i returformuläret
 • Hjälp oss att bli bättre. Din åsikt och feedback är otroligt viktig för oss! Därför ber vi dig att skriva ut och fylla i vårt returformulär och bifoga det med den eller de produkter du vill returnera. Download formuläret här.

 • Skicka tillbaka paketet
 • Om du vill utnyttja vår 30-dagars nöjdhetsgaranti måste du returnera produkten inom 30 dagar från inköpsdatumet. Du ansvarar själv för returkostnaderna och paketet måste skickas till följande adress:

  Yuaia Haircare ApS. 

  Elmevej 16, 7870 Roslev

  Danmark

  Observera att vi inte hämtar returer i paketbutiker. Vi rekommenderar också att du använder en fraktmetod som inkluderar en spårningslänk, eftersom vi inte återbetalar produkter som försvinner under transporten.

   

  Vänligen notera

  Vår 30-dagars nöjdhetsgaranti gäller endast köp på yuaiahaircare.se och gäller inte om du köper via någon av våra många återförsäljare.

  Behöver du hjälp?

  Om du behöver hjälp med nöjdhetsgarantin eller att returnera produkter, tveka inte att kontakta oss! 

  Skriv till oss på: info@yuaiahaircare.se

  Vi lovar att hjälpa dig så gott vi kan.