Tunt hår hos kvinnor - Våra bästa råd för fylligare hår
blog

Tunt hår hos kvinnor - Våra bästa råd för fylligare hår

vid Kasper Lindgren Feb 13, 2023

Utmärkt Baserat på 3273 omdömen
Dorthe Kristensen

Läs igenom av Dorthe Kristensen

Frisör och tidigare delägare i den prisbelönta frisörkedjan Zoom by Zoom

Med många års erfarenhet inom frisörbranschen har Dorthe rådgivet många kunder om hår- och hårvård. Dorthe har läst igenom detta blogginlägg för att säkerställa hög kvalitet och professionalism. Detta blogginlägg är professionellt uppdaterat på 24 september 2024.

Innehållsförteckning

Gå direkt till lösningen

Trött på tunt hår?

Är ditt hår alltid tunt? Du har provat alla möjliga lösningar, men inget fungerar för dig. Lyckligtvis har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att guida dig genom de viktigaste faktorerna som påverkar hårets hälsa och volym, samt vilka lösningar som faktiskt kan göra skillnad. Här går vi igenom allt du behöver veta om tunt hår hos kvinnor.

    Varför är mitt hår tunt?

    Det kan finnas många orsaker till varför håret blir tunt. Det finns också olika typer av tunt hår, vare sig du har haft det hela ditt liv eller om du plötsligt märker att håret blir mycket tunnare. Det är därför viktigt att identifiera om det är en gradvis process eller en plötslig förändring, eftersom det kan indikera vilken behandling som är nödvändig. Detta kan ofta vara det första steget mot att ta reda på varför ditt hår är tunt. 

    Utöver att genetiken spelar en otroligt stor roll, är den andra huvudsakliga orsaken olämplig hårvård. Det innebär att man till exempel använder fel produkter eller sliter för mycket på håret under en längre period. Några av dessa vanor kan vara överdriven användning av varma stylingverktyg, hårfärgning, eller användning av produkter med skadliga kemikalier som sulfater och silikoner. Det kan också bero på en ohälsosam livsstil, stress eller hormonella störningar, som graviditet, pubertet och klimakteriet. Till exempel kan stress orsaka tillstånd som telogen efuvium, där en stor del av håret går in i vilofasen och faller av. Om du upplever ett uttalat håravfall kan det finnas andra saker att beakta. Du kan läsa vårt blogginlägg om håravfall hos kvinnor här för fler detaljer om hur håravfall och tunt hår hänger samman.

    Tunt hår kvinnor

    Vilka är de första symptomen på tunt hår?

    De första symptomen på tunt hår kan variera från person till person, men några av de mest vanliga tecknen inkluderar:

    • Ökat håravfall vid borstning eller tvätt: Ett av de tidiga symptomen på tunt hår är när du märker fler hårstrån än vanligt som faller av under borstning eller tvätt. Det kan vara ett tecken på att håret har blivit svagare.
    • Synliga förändringar i hårfästet: En tillbakadragen hårfäste är ofta ett tidigt symptom. Detta kan vara mest synligt vid tinningarna eller pannan.
    • Färre nya hår: Hårväxtcykeln kan bli störd, och färre nya hårsäckar kan bildas, vilket leder till en generell uttunning av håret, särskilt på toppen av huvudet.
    • Tunnare textur: Du kan märka att ditt hår känns finare eller tunnare, även om du inte upplever håravfall. Detta kan vara ett tecken på att hårstråna blir tunnare.
    • Ökad synlighet av hårbotten: Om din hårbotten börjar bli mer synlig, särskilt i områden som kronan eller benan, kan det vara ett tecken på tunt hår.

    Vad är skillnaden mellan att håret går av och ett uttalat håravfall?

    Håravbrytning och håravfall är två olika fenomen, även om de båda kan resultera i ett tunnare hår:

    • Håravbrytning: Håravbrytning uppstår när hårstråna bryts på grund av svaghet, ofta som en följd av överanvändning av varma stylingverktyg, kemisk behandling eller brist på fukt. Brutna hårstrån leder till kortare längder och kluvna toppar, men hårsäckarna är fortfarande aktiva och producerar nya hår. Du kan känna igen håravbrytning genom att se brutna hårstrån i olika längder längs hårsäckarna.
    • Håravfall: Håravfall hänvisar till att hårstråna faller ut från roten, ofta på grund av hormonella förändringar, genetik, stress eller sjukdomar som alopecia. Här är hårsäckarna inaktiva eller försvagade, vilket betyder att färre nya hårstrån produceras. Vid håravfall ser du hela hårstrån med rot intakt, och håravfallet kan ske jämnt eller i fläckar.

    Orsaker till tunnare hår hos kvinnor

    Det kan alltså finnas många orsaker till tunt hår hos kvinnor, ofta kan det också vara kombinationer av olika orsaker som gör skillnaden. Vi har försökt samla några av de viktigaste anledningarna till varför kvinnors hår blir tunnare.

    Genetik och hormonell obalans

    Om en eller båda av dina föräldrar har mycket tunt hår finns också en chans att du är eller kommer att bli tunnhårig. Detta beror på att din genetik, alltså ärftliga anlag, spelar stor roll för vilken hårtyp du har. Därför kan det låta som om det är helt hopplöst att göra något åt om det är genetiskt bestämt. Men oroa dig inte, det finns en hel del saker du kan göra för att minska tunt hår, vilket vi kommer att förklara senare i blogginlägget.

    Under ens liv kommer kroppen att gå igenom en rad faser som kan skapa hormonrubbningar, vilket kan orsaka tunt hår, t.ex. graviditet, pubertet och klimakteriet. Som utgångspunkt är det tyvärr inget som går att undvika. Det är en fråga om kroppens välmående och balans och därför kan det vara en väldigt bra idé som förebyggande att se till att kroppen är i vitamin- och mineralbalans. Vi rekommenderar våra hårvitaminer, som är ett kosttillskott som bl.a. innehåller biotin, som bidrar till att bibehålla normalt hår.

    Hårvitaminer - Bäst i test

    Ohälsosam hårvårdsrutin

    Tunt hår hos kvinnor har också ofta med våra hårvårdsrutiner att göra. Vi köper oss dåliga produkter, men har kanske inte helt koll på om de är hälsosamma och bra för håret. Vi har samlat våra bästa rekommendationer på produkter som kan behandla tunt hår under bästa produkter för tunt hår.

    Ett annat misstag vi kan vara dåliga på att undvika, är att styla vårt hår med varma apparater eller skadliga frisyrer. Överanvändning av hårtorkar, platt- eller locktänger kan göra tunt hår mer mottagligt för skador. Värmen torkar ut håret så att det lättare går av. Om man har tunt hår kan det därför vara extra dåligt att styla håret med varma apparater, eftersom håret sannolikt blir tunnare ju mer man utsätter det för värme. Så om du vill undvika att få mycket tunt hår, var försiktig med plattången!

    Du måste vara extra noga med att inte styla håret för ofta. Ibland kan de enkla frisyrerna/stilarna vara bäst, det finns många frisyrer som är skonsamma mot håret. Försök även hitta stylingmetoder där du undviker att använda värme, till exempel via värmefria papiljotter om du vill ha vågor i håret.

    Usunde hårplejerutiner

    Problem eller infektion i hårbotten

    En orsak som också ofta är framträdande är problem med hårbotten, som också kan visa sig i större och mindre grad. Det kan vara allt från torr hårbotten till rejäla mjäll eller infektion i hårbotten. Hårbottens hälsa är avgörande för produktionen av friska hårstrån, och en obalanserad hårbotten kan resultera i tunt hår. Det är därför viktigt att om du har tunt hår och problem med hårbotten, bör du först och främst fokusera på att få din hårbotten i balans. Om du vill läsa mer om torr hårbotten har vi skrivit ett blogginlägg om det här.

    Kvinna med irriterad och kliande hårbotten

    Ohälsosam livsstil och stress

    Äter du nyttigt och varierat? Får du den rekommenderade mängden träning? Har du mental ro? Det är nog inte alla vi som kan svara ja på alla tre frågorna och det är också helt okej. Men om du har tunt hår bör du fundera på om du kan optimera en eller flera faktorer som påverkar din livsstil. Det är ingen rocket science att räkna ut att om ens kropp inte trivs optimalt så kommer det att finnas vissa saker som inte fungerar så bra som möjligt, t.ex. Ditt hår. Det är därför viktigt att vara i balans både fysiskt och mentalt, då båda kan ha en negativ effekt på ditt hår om de är i obalans.

    Usund livsstil kan være en årsag til tyndt hår

    Graviditet

    När en kvinna är gravid går hennes kropp igenom ett stort antal förändringar, varav en kan vara tunnhår. Detta kan bero på ett antal faktorer som är specifika för graviditet, inklusive ökade nivåer av hormoner som östrogen och progesteron som kan störa hårsäckarnas normala tillväxtcykel. Under graviditeten kan vissa kvinnor uppleva ett tillstånd som kallas telogen effluvium, där fler hårstrån är i vilofasen än vanligt, detta inträffar ofta vid 12-16 veckor. När flera av dina hårstrån går in i vilofasen betyder det också att de kommer att falla av så fort de har avslutat denna fas. Därför upplever många kvinnor håravfall efter graviditeten.

    Klimakteriet

    Klimakteriet är en naturlig process i livet som kvinnor upplever, ofta mellan 45-55 år. Under denna period genomgår deras kropp många förändringar orsakade av en minskning i östrogenproduktionen, vilket påverkar hela kroppen – även deras hår. Bristen på östrogen kan leda till att många kvinnor upplever tunt hår under klimakteriet, eftersom hårsäckarna krymper och hårets växtcykel förkortas. Det är därför kvinnor kan uppleva tunt hår under klimakteriet. 

    Håravfall som följd av klimakteriet kan börja ett till fyra år före klimakteriets början och kan fortsätta i upp till fyra år efter att det har avslutats. Det börjar vanligtvis med uttunning vid kronan eller tinningarna. På grund av hormonella förändringar under klimakteriet kan det dessutom ske mer håravfall än normalt, vilket leder till ytterligare uttunning av hårstråna.

    Tunt hår hos män

    Håravfall och tunt hår kommer att drabba de flesta män förr eller senare, eftersom det är en naturlig process. Som man kan man ofta spegla sig i sin fars hår och se vilken hårtäthet man kan förvänta sig. Detta beror ofta på en genetisk disposition, där män gradvis förlorar hår från tinningarna och kronan. När håret börjar bli tunnare, och var det sätter sig, kommer att variera från person till person. Det är mycket vanligt att hårfästet börjar dra sig tillbaka så man får höga tinningar eller att det tunnar mer och mer ut på toppen av kronan. Därför är det ofta en lösning för många tunnhåriga män att raka sig skallig eller klippa håret mycket kortare.

    Tyndt hår hos mænd

    Vad du kan göra mot tunt hår som man

    Tunt hår hos män kan nästan aldrig undvikas om du inte är villig att köpa och låta göra en hårtransplantation. Annars finns det tyvärr bara saker du kan göra för att skjuta upp håravfallet. Det kan bland annat vara mycket effektivt att massera hårbotten för att öka blodtillförseln. Här kan du t.ex. använd en Deep Scalp Brush, som är otroligt bekväm och kan användas i både vått och torrt hår. Dessutom är den särskilt lämplig för att rengöra hårbotten från svett, bakterier och mjäll när du är i duschen. Det finns även ett antal tillväxtfrämjande produkter, t.ex. Grow and Glow Shampoo. Utöver det finns även våra hårvitaminer, som t.ex. innehåller biotin, som bidrar till att bibehålla normalt hår. för tunt hår eller de populära hårvitaminerna.

    Produkter för tunt hår

    Vad du kan göra mot tunt hår som man

    Det kan vara en djungel att ta reda på hur man bäst sköter sitt tunna hår. Vi har samlat några av våra bästa råd här:

    Etablera en bra och hälsosam hårvårdsrutin

    Börja med att undersöka vilka produkter som är särskilt lämpliga för tunt hår och som inte innehåller skadliga kemikalier. Vi kan rekommendera vores Grow & Glow Serie, som är växtfrämmande och fri från sulfater och silikoner. Det handlar alltså om fokus på den yttre hårvården, och därför bör du också överväga produkter som hårmask, hårolja eller serum. Dessa produkter hjälper inte bara till att skydda håret från ytterligare skador, utan tillför också intensiv fukt och näring, som är nödvändigt för att återställa elasticiteten i tunt hår. Produkter som hårserum och oljor kan ytterligare försegla hårets fukt, minska kluvna toppar och förbättra hårets allmänna hälsa.

    Undvik varma apparater

    Om du stylar ditt hår med platt- eller locktång varje eller varannan dag bör du minska din användning. Frekvent användning av varma apparater kan försvaga tunt hår ytterligare, eftersom värmen bryter ner hårstråets skyddande lager, vilket gör det mer sårbart för skador och avbrott. Om du måste styla ditt hår med en varm apparat, glöm aldrig värmeskydd! Värmeskyddet skapar en barriär mellan håret och den höga temperaturen och hjälper till att minska värmeskador. Det är särskilt viktigt för tunt hår, som redan är skört och mer mottagligt för skador. Överväg eventuellt alternativa frisyrer som är lämpliga för tunt hår, till exempel kan du fläta ditt hår, så att det får naturliga vågor utan att skadas - du kan få inspiration här.

    Var försiktig med ditt hår när det är vått

    Om du har tunt hår måste du vara extra försiktig när det är vått eftersom det är då håret är mest känsligt. Vått hår tenderar att vara mer mottagligt för skador, särskilt om det är tunt hår, som redan är skört. Du bör till exempel bara tvätta ditt hår 2-3 gånger i veckan, låta det lufttorka eller använda en mikrofiberhandduk för håret (hitta det här), eftersom detta material är mer skonsamt mot tunt hår och kan hjälpa till att minska frizz och skador. Borsta håret med en skonsam hårborste (vi rekommenderar Curved Paddle Brush) som hjälper till att undvika onödigt slitage och brott i håret. Du bör också använda någon form av serum eller leave-in balsam som ökar hårets elasticitet när det borstas (se till exempel Repair & Shine Hair Serum), eftersom dessa produkter stärker tunt hår och gör det mer motståndskraftigt mot skador.

    ta hand om ditt hår när det är blött

    Få en frisyr som framhäver volymen

    Din frisyr kan ha stor betydelse för om ditt hår framträder tunt eller inte. Även om du kanske tror att långt hår får ditt hår att verka tjockare eftersom det då finns mer av det, är det fel! Längre hår kan ofta tynga ned tunt hår, vilket gör att det verkar ännu tunnare eftersom det förlorar volym vid rötterna. Istället bör du klippa en page, vilket ramar in ansiktet och lättar håret så att det bättre kan behålla volymen. Denna frisyr hjälper till att ge en känsla av fyllighet och passar perfekt för personer med tunt hår. Om du har tunt hår kan det vara svårt att få det att behålla volymen om det blir längre än axlarna. Vi har samlat många bra frisyrer för tunt hår här.

    Skydda håret mot årstiderna

    Det kan vara hårt för håret när årstiderna skiftar. Därför är det viktigt att man anpassar sin hårvård till den årstid man befinner sig i. Det är till exempel viktigt att håret får optimal vård och näring under de kalla vintermånaderna och mycket fukt och skydd under sommarens uttorkande värme. Genom att justera sin rutin kan man skydda tunt hår mot både uttorkning och skador från solens UV-strålar. Du kan jämföra det med din hud – den behöver olika produkter för olika årstider.

    Behandling av tunnare hår för kvinnor:

    Att behandla tunnare hår hos kvinnor kräver en förståelse för naturliga metoder som är vetenskapligt stödda. Här är en djupgående titt på de mest effektiva behandlingarna:

    Naturliga metoder

    Eteriska oljor: Eteriska oljor som rosmarin- och lavendelolja har antiinflammatoriska och cirkulationsförbättrande egenskaper som kan stimulera hårväxt. En studie visade att rosmarinolja är lika effektiv som minoxidil vid behandling av androgenetisk alopeci (Skinmed Dermatology).

    Capilia Longa:
    Capilia Longa är en ingrediens som tillverkas av det spanska bioteknikföretaget Vytrus Biotech. Ingrediensen vann kategorin för hårvårdsingredienser vid European Region of the Beauty Industry Awards 2017. Ingrediensen består av Curcuma Longa eller gurkmeja. Den har i en studie visat sig minska håravfall och hårdensitet efter 150 dagars användning.

    Capilia Longa hårprodukten

    Kost och vitaminer: En kost som är rik på vitaminer som biotin, D-vitamin, järn och zink är viktig för hårets hälsa. Biotin (vitamin B7) i synnerhet är känt för att stärka håret, och brist på detta vitamin är förknippat med håravfall (Journal of Dermatological Treatment).

    Aloe Vera: Aloe vera innehåller enzymer som främjar en sund hårväxt genom att rengöra hårsäckarna och minska inflammation. Forskning visar att aloe vera kan förbättra hårhälsan och främja tillväxt med regelbunden användning (International Journal of Trichology).

    Ginseng: Ginseng är känt för att förbättra blodcirkulationen och stimulera hårväxten. Studier visar att ginsenosider, de aktiva komponenterna i ginseng, kan främja hårväxt genom att stimulera hårsäckarna och skydda dem från skador (Journal of Ginseng Research).

    Praktiska tips

    Hårbottensmassage är en av de bästa metoderna för att stimulera hårväxt om du har tunt hår. Regelbunden massage av hårbotten ökar blodcirkulationen, vilket kan stimulera hårsäckarna och förbättra hårväxten. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med tunt hår, eftersom det hjälper till att aktivera de vilande hårsäckarna. Använd fingrarna eller en speciell hårbottenmassör för att massera hårbotten dagligen i några minuter (Journal of Clinical and Diagnostic Research).

    Grönt te kan också vara ett effektivt medel mot tunt hår. Det innehåller antioxidanter som kan främja hårväxt. Använd grönt te som en sköljning efter schampo eller drick det dagligen för att förbättra hårhälsan inifrån.

    Kokosolja är en utmärkt naturlig behandling för tunt hår eftersom den är rik på fettsyror som tränger djupt in i hårsäckarna och återfuktar håret. Massera in kokosolja i hårbotten och låt den verka över natten för en djupvårdande effekt. Forskning visar att kokosolja kan minska proteinförlust i håret och stärka hårstråna (Journal of Cosmetic Science).

    Kokosolja

    Kost för tunt hår

    En hälsosam kost är avgörande för att stödja hårväxt och förbättra hårets hälsa, särskilt om du har tunt hår. Protein är viktigt eftersom håret huvudsakligen består av keratin. Livsmedel som ägg, kyckling och nötter kan bidra till starkare hårstrån. Vitaminer som A, C och E spelar också en betydande roll. Vitamin A hjälper till med produktionen av talg, som återfuktar hårbotten, medan vitamin C stödjer kollagen, vilket stärker hårets struktur. Vitamin E förbättrar blodcirkulationen, vilket främjar hårväxt.

    Mineraler som järn och zink är centrala för hårets hälsa. Järn hjälper till att transportera syre till hårsäckarna, medan zink bidrar till att reparera hårvävnad. Omega-3 fettsyror, som finns i lax och valnötter, när hårbotten och kan förbättra hårets tjocklek och hälsa. Att säkerställa dessa näringsämnen i din kost kan hjälpa till att stärka ditt hår och motverka uttunning.

    Läs mer

    Om du skulle vilja läsa mer om hur du får tjockare hår kan du läsa ett av våra andra blogginlägg om just detta ämne här.

    FAQ om tunt hår hos kvinnor

    Hur kan jag få mitt tunna hår att se tjockare ut?

    Du kan få ditt tunna hår att se tjockare ut genom att använda volymgivande schampo och balsam, prova stylingprodukter som mousse och torrschampo och välja frisyrer som ger volym, till exempel etager eller vågor.

    Finns det vitaminer som hjälper mot tunnare hår?

    Ja, vitaminer som biotin och mineraler som zink kan hjälpa till att bibehålla normalt hår. Kosttillskott som är särskilt utformade för hårhälsa kan också vara fördelaktiga.

    Hur påverkar hormonella förändringar tunnare hår hos kvinnor?

    Hormonella förändringar, som de som uppstår under graviditet, klimakteriet eller på grund av p-piller, kan påverka hårets tillväxtcykel och leda till tunnare hår. Konsultation med en läkare kan hjälpa till att identifiera och behandla hormonella orsaker till håravfall.

    Kan stress verkligen orsaka tunnare hår?

    Ja, stress kan bidra till håravfall genom att störa hårets tillväxtcykel. Kronisk stress kan leda till tillstånd som telogen effluvium, där en stor del av håret går in i vilofasen och faller av. Stressreducerande tekniker kan bidra till att förbättra hårhälsan.

    Vilka är de bästa frisyrerna för att dölja tunt hår?

    Frisyrer som etageklippningar, vågor och lockar kan ge intryck av tjockare hår. Att undvika tunga, raka klippningar och istället satsa på mer textur kan också hjälpa till att dölja tunnare hår.

    Bästa produkterna för tunt hår

    På Yuaia Haircare vill vi hjälpa kvinnor och män som är upprörda över sitt tunna hår, för varje dag ska kännas som en bra hårdag! Därför har vi tagit fram ett antal produkter som främjar tillväxten och hjälper mot tunnare hår. Serien heter Grow & Glow och består av schampo, balsam, serum och hårmask. Produktens ingredienser har visat upp till 89% minskning av håravfall och 52% ökning av hårtäthet efter 150 dagars användning. För att läsa mer om Capilia Longa-ingrediensen och dess resultat, klicka här.

    Grow & Glow Schampo

    Det bästa schampot för tunt hår är Grow & Glow Shampoo! Det ökar inte bara din hårväxt och hårtäthet, det ger även håret omedelbar volym. Formulan innehåller Capilia Longa, en aktiv ingrediens som i studier har visat sig minska håravfall med upp till 89 % och öka hårtätheten med 52 % efter 150 dagars användning. Dessutom ger det hårbotten en mild exfoliering som avlägsnar döda hudceller och överflödigt fett, vilket hjälper till att hålla din hårbotten frisk och balanserad. Det är också fritt från sulfater och silikoner, vilket innebär att håret inte tyngs ner eller utsätts för skadliga kemikalier. Du kan läsa mer om Grow & Glow Schampot och hur det används här.

    Grow & Glow Conditioner

    Glöm aldrig att använda balsam efter att du tvättat håret! Balsam sluter hårstråna och ger dem näring och fukt. Vårt Grow & Glow Balsam är speciellt formulerat för att främja hårväxt samtidigt som det stärker och skyddar håret. För dem med tunt hår kan det vara svårt att hitta balsam som inte gör håret fett eller tungt, men detta balsam tynger inte ner ditt hår! Det innehåller Capilia Longa, som hjälper till att minska håravfall och förbättra hårets täthet, samtidigt som håret lämnas mjukt och friskt. Balsamet är berikat med återfuktande ingredienser som ger intensiv fukt utan att påverka hårets volym negativt. För bästa resultat rekommenderas att du använder balsamet tillsammans med Grow & Glow Schampot, då de två produkterna kompletterar varandra och förstärker effekten av Capilia Longa. Du kan läsa mer om balsamet här.

    Grow and Glow

    Grow & Glow Serum

    För en extra boost till din hårväxt kan du använda Grow & Glow Serum. Det innehåller samma hårväxtfrämjande ingredienser som resten av serien och sprayas enkelt i hårbotten, där det masseras in. Du kan rikta behandlingen till områden där du önskar resultat, till exempel om du har tunt hår i din bena eller höga tinningar. Serumet arbetar aktivt för att stärka hårsäckarna och förbättra hårbottens hälsa, vilket kan hjälpa dig att få ett tjockare och friskare hår. För bästa resultat rekommenderas att kombinera serumet med Grow & Glow Schampo och Balsam. Du kan läsa mer om serumet här.

    Grow & Glow hårmask

    Det senaste tillskottet i serien är Grow & Glow Hårmask. Eftersom seriens schampo, balsam och serum främst är inriktade på att främja hårväxt, har vi utvecklat denna hårmask för att ge näring och fukt, samtidigt som den också främjar hårväxt. Använd den gärna 1-2 gånger i veckan beroende på hur ofta du tvättar håret. Efter användning kommer ditt hår att kännas starkare, mjukare och glansigare, samtidigt som du stöder en sund hårväxt. Du kan läsa mer om dess fantastiska egenskaper här.

    Hårvitaminer

    Förutom den yttre vården av håret får vi inte glömma den inre. Om du har tunt hår och vill säkerställa att din kropp har de bästa förutsättningarna för att producera friskt hår, kan det vara en bra idé att se till att du får tillräckligt med vitaminer och mineraler genom kosten. Våra Hårvitaminer är ett kosttillskott som bland annat innehåller biotin, vilket bidrar till att bibehålla normalt hår. De har en utsökt jordgubbssmak, så du glömmer dem sällan. Vid regelbunden användning av dessa hårvitaminer kan du stödja en normal hårväxt inifrån, vilket är viktigt om du har tunt hår. Du kan läsa mer om våra hårvitaminer här.

    Före och efter hårvitaminer

    Hårvitaminer

    Hårvitaminer

    349 kr

    Få en 10% rabattkod skickad till dig

    Få de bästa tipsen och tricken för ditt hår från Lotte och Nanna 🥰

    Taggar: