Så övervann jag håravfall och fick tillbaka mitt hår

Av Trine Løvborg
Senast uppdaterad 1 maj 2024

Sammanfattning: Min historia om håravfall och hur jag fick tillbaka mitt hår

1. Början på min resa

Efter flera år av tung mental belastning tappade jag plötsligt mycket av mitt hår. Det gick helt enkelt av och jag tappade ca 30 cm av längden. Samtidigt hade håret på mitt huvud också blivit tunnare. Jag står i badrummet och när jag tittar mig i spegeln tänker jag ”var är allt mitt hår”. Håret som normalt hängde ner på ryggen hängde nu plötsligt strax under axlarna. Jag blev halvt panikslagen och halvt lösningsorienterad. Panik för att kvinnan jag såg i spegeln plötsligt var en främling för mig. I den meningen att jag blev lite förvånad över hur mycket identitet det finns i vårt hår.

2. Hur det påverkade mig

Mitt håravfall påverkade mig mycket eftersom jag alltid har haft långt hår och det var en del av min identitet. Därefter var jag tvungen att ”lära känna” mitt nya hår. Jag var van vid att styla mitt hår, men de frisyrer som jag brukade tycka passade mig passade mig inte längre.

3. Hur jag fick tillbaka mitt hår

Paniken gick in i lösningsläge och jag beställde produkter att ta med hem. Bland annat hårvitaminerna från Yuaiahaircare. Nu var det dags att göra något åt mitt hår!

4. Effekten var synlig

Jag har tagit hårvitaminerna från Yuaiahaircare sedan augusti 2023, cirka 10 månader nu, och jag började se resultat redan efter tre månader. Jag kunde och kan fortfarande se massor av nya hårstrån växa över hela hårbotten. Ungefär en gång i kvartalet får jag min hårbotten och mitt hår kontrollerat av experter som har kunnat se under ett mikroskop att det växer många nya hårstrån och att spetsarna på de nya hårstrån är friska, så det finns potential för att mitt hår ska växa långt och starkt igen, vilket naturligtvis gör mig väldigt glad.

5. Min rekommendation till dig

Mitt hår har generellt sett svarat riktigt bra på de åtgärder jag vidtagit under de senaste 10 månaderna och det ser mycket friskare och glansigare ut. Och eftersom jag själv har upplevt positiva och synliga resultat skulle jag alltid rekommendera alla där ute som är ledsna över sitt hår att sätta igång direkt. Det handlar också om att vara ihärdig och tålmodig.

+ GRATIS FRAKT

Spara 40% så långt lagret räcker!

Detta specialerbjudande gäller så långt lagret räcker.

KÖP NU OCH SPARA UPP TILL 40%.

Prova dem med vår 30-dagars nöjdhetsgaranti

FÅ ANTAL I LAGER
100 har köpt under de senaste 7 dagarna

Över 25 000 kunder och 4,8 stjärnor på TrustPilot

Hör vad våra kunder säger om oss...

Fem stjärnor

Jättegott och mitt hår växer som aldrig förr! Jättegod smak och jättefint hår 👍😊😊.

Anette H.

Bra produkter

Produkterna fungerar bara, gör en synlig skillnad för mitt hår, ingen anledning att sluta använda dem

Birgitte L.

Läckra vitaminer

Mitt hår växer så det knakar och de smakar fantastiskt på samma gång 😍

Sarah K.