Här är 5 skäl till varför vår hårvård är nyckeln till friskt hår sommaren 2024

Av Nanna Bundgaard
Senast uppdaterad 11 mars 2024

Sammanfattning: Detta hårvårdskit är känt för att ge näring och skydda håret mot väder, vind och UV-skydd

1. Värme- och UV-skydd

Älskar du också att ligga vid stranden eller poolen på sommaren? Då är du inte ensam! Även om det är underbart när vädret blir varmare, påverkar solens UV-strålar håret negtivt. Precis som du återfuktar din hud, är det lika viktigt att återfukta ditt hår för att skydda det från solens skadliga effekter. Utan rätt vård kan håret bli torrt, frissigt och skadat. 

2. Hårvård för torrt hår

Detta hårvårdskit innehåller ingredienser som Aloe Vera, Inca Inchi Oil, Macadamia Oil, Jojba Oil, Shea Butter och Hyaluronic Acid som alla har fantastiska vårdande egenskaper. Ditt hår får den ultimata vården, fukt och näring som reparerar och stärker ditt hår.

Om du är redo att säga adjö till torrt och skadat hår måste du testa det här kittet.

3. Älskad av över 5 000 kvinnor

"Det galnaste någonsin", "Ett måste för att skämma bort mitt hår" är bara början på många av våra omdömen från våra nöjda kunder. Vi är stolta över att ha hjälpt över 5 000 kvinnor att få tillbaka glädjen i sitt hår. Är det du som står näst på tur att upptäcka skillnaden?

4. Se skillnaden

"Jag har testat produkterna noggrant i mer än ett år. Och jag måste säga att de verkligen överraskar mig varje gång! Titta bara på skillnaden i mitt hår efter bara 1 hårtvätt – ja, bara en! Skillnaden ses inte bara på utseendet, mitt hår känns silkesmjukt, precis som när jag har varit hos frisören."

5. Varför du behöver skydda ditt hår

Vill du förstå varför det är viktigt att skydda ditt hår? Ta en titt på detta! För skojs skull använde jag några gamla kvitton och använde min plattång på dem. På det vänstra kvittot sprayade jag bara vatten, och på den högra sprayade jag vårt värmeskyddsspray. Wow! Det råder ingen tvekan om varför det är så viktigt att använda värmeskydd för ditt hår.

+ GRATIS FRAKT

Spara 415:- så långt lagret räcker!

Detta specialerbjudande gäller endast så långt lagret räcker.

KÖP NU OCH SPARA 415:-

Prova riskfritt med en 30-dagars nöjdhetsgaranti

FÅ ANTAL I LAGER
100 har köpt under de senaste 7 dagarna

Över 25 000 kunder och 4,8 stjärnor på TrustPilot

Hör vad våra kunder säger om oss...

Den galnaste någonsin!

Jag hade använt samma serie för mitt hår i flera år och var säker på att det var det bästa jag kunde hitta på marknaden. Tills jag fick tag på Yuaia Repair-serien ... mitt hår har aldrig känts bättre och mjukare!

Laila B.

Super bra produkter

Mina lockar älskar det 🩷

Susanne N.

Vackert hår

Vackra produkter som uppenbarligen är bra för mitt annars torra hår. Glad att ha hittat denna serie. Jag tycker man får riktigt bra schampo och balsam till ett bra pris.

Mary-Ann H.