Här är 5 skäl till varför denna hårvård är nyckeln till friskt hår

Av Nanna Bundgaard
Senast uppdaterad 11 mars 2024

Sammanfattning: Detta hårvårdskit är känt för att omvandla torrt och skadat hår till friskt och glänsande hår.

1. Reparera skadat hår

Är du snäll mot ditt hår? Även om du kanske tror det, så finns det ett del saker vi gör omedvetet som kan orsaka stor skada på vårt hår. Att överanvända värmeverktyg till något så enkelt som att använda hårvårdsprodukter med sulfat och silikon. Vårt hårvårdskit är utformat för att ge samma härliga känsla som efter ett besök hos frisören, med vårdande ingredienser utan sulfater och silikoner.

2. Hårvård för torrt hår

Detta kit innehåller ingredienser som Aloe Vera, Inca Inchi Oil, Macadamia Oil, Jojba Oil, Shea Butter och Hyaluronic Acid som alla har fantastiska vårdande egenskaper. Ditt hår får en riktig boost med vårdande och fuktgivande ingredienser som reparerande och stärker ditt hår.

Om du är redo att säga adjö till torrt och skadat hår måste du prova det här kittet.

3. Älskad av över 5000 kvinnor

"Det galnaste någonsin", "Ett måste för att skämma bort mitt hår" är bara början på många av våra omdömen vi har fått från våra nöjda kunder. Vi är stolta över att ha hjälpt över 5 000 kvinnor att få tillbaka glädjen i sina hår. Är det du som står näst på tur att upptäcka skillnaden?

4. Se skillnaden

"Jag har testat produkterna noggrant i mer än ett år. Och jag måste säga att de verkligen överraskar mig varje gång! Titta bara på skillnaden i mitt hår efter bara 1 hårtvätt – ja, bara en! Skillnaden ses inte bara på utseendet, mitt hår känns silkesmjukt, precis som när jag har varit hos frisören."

5. 100% nöjd eller pengarna tillbaka

Vi förstår att det kan vara utmanande att byta hårvårdsprodukter... Därför erbjuder vi nu en 30-dagars nöjdhetsgaranti på alla våra produkter. På så sätt kan du prova de utan att oroa dig för om de passar dig eller inte. Det enda du behöver göra är att unna dig själv och ditt hår lite extra omsorg!

+ Gratis mirkofiber-handduk

Spara 247:- så långt lagret räcker!

Detta specialerbjudande gäller endast så långt lagret räcker.

KÖP NU OCH SPARA 247:-

Prova riskfritt med en 30-dagars nöjdhetsgaranti

FÅ ANTAL I LAGER
100 har köpt under de senaste 7 dagarna

Över 25 000 kunder och 4,8 stjärnor på TrustPilot

Hör vad våra kunder säger om oss...

Det sjukaste någonsin!

Jag hade använt samma serie för mitt hår i flera år och var säker på att det var det bästa jag kunde hitta på marknaden. Tills jag fick tag på Yuaia Repair-serien ... mitt hår har aldrig känts bättre och mjukare!

Laila B.

Super bra produkter

Mina lockar älskar det 🩷

Susanne N.

Vackert hår

Fina produkter som fungerar bra för mitt annars torra hår. Glad att ha hittat denna serie. Jag tycker man får riktigt bra schampo och balsam till ett bra pris.

Mary-Ann H.