Så övervann jag alopecia och fick tillbaka mitt hår

Av Frederikke Kjær
Senast uppdaterad 1 maj 2024

Sammanfattning: Dessa gummies innehåller vitaminer som biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår.

1. Början på min resa

Min resa med alopecia har varit otroligt utmanande! Det kom helt plötsligt, en dag i maj 2023 märkte jag en liten kal fläck på toppen av mitt huvud. Jag minns hur jag kände paniken sprida sig. Efter att ha konsulterat med en läkare fick jag diagnosen stress och alopeci. Fläcken fortsatte att växa och i augusti upptäckte jag ännu en fläck på baksidan av huvudet. Båda fläckarna växte sig större och när vi närmade oss december 2023 började små hårstrån sakta dyka upp. Trots det var de glest fördelade och min hårbotten var fortfarande öm, samtidigt som jag fortfarande tappade alldeles för mycket hår.

2. Hur det påverkade mig

Det har verkligen påverkat mig känslomässigt och slagit hårt mot mitt självförtroende. Jag kände mig ofta ledsen och undvek att gå ut på grund av min kala fläckar. När jag väl vågade gå ut, satte jag en halsduk, bandana eller keps på huvudet. Men med tiden började det kännas mer som en börda än som hjälp.

3. Hur jag fick tillbaka mitt hår

I februari 2024 började jag använda Yuaia's hårvitaminer och hårborste, och det blev verkligen en vändpunkt för mig! Jag märkte effekterna ganska snabbt och fortsatte att använda dem i flera månader i hopp om att få tillbaka mitt hår. Det gav mig hopp och en känsla av kontroll över min situation.

4. Effekten var synlig

Det tog fart när jag började använda Yuaias hårborste och hårvitaminer. Jag märkte att jag inte tappade lika mycket hår längre, och min hårbotten blev mer balanserad. Än idag känner jag ingen smärta i hårbotten, och mitt hår är betydligt friskare! Det är både tätare och längre och med en glans som jag inte tidigare upplevt. De små hårstråna har vuxit till hela 11-12 cm, så de smälter väl in med resten av mitt hår och jag märker knappt ens skillnaden längre.

5. Min rekommendation till dig

Jag kan och kommer alltid att rekommendera Yuaias produkter! De har verkligen hjälpt mig att återställa balansen i mitt hår och min hårbotten och gett mig en känsla av lugn. Jag brukade oroa mig för att förlora allt mitt hår, men tack vare Yuaia har jag sett verkliga mirakel! Jag är så tacksam för deras produkter och det positiva inverkan de har haft på mitt liv.

+ GRATIS FRAKT

Spara 40% så långt lagret räcker!

Detta specialerbjudande gäller så långt lagret räcker.

KÖP NU OCH SPARA UPP TILL 40%.

Prova dem med vår 30-dagars nöjdhetsgaranti

FÅ ANTAL I LAGER
100 har köpt under de senaste 7 dagarna

Över 25 000 kunder och 4,8 stjärnor på TrustPilot

Hör vad våra kunder säger om oss...

Fem stjärnor

Jättegott och mitt hår växer som aldrig förr! Jättegod smak och jättefint hår 👍😊😊.

Anette H.

Bra produkter

Produkterna fungerar bara, gör en synlig skillnad för mitt hår, ingen anledning att sluta använda dem

Birgitte L.

Läckra vitaminer

Mitt hår växer så det knakar och de smakar fantastiskt på samma gång 😍

Sarah K.